Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
Home  /  Professional  /  Aansluiten

Aansluiten bij het Artrosenet Midden-Holland

Voorwaarden

U kunt deelnemen aan het Artrosenet Midden-Holland wanneer u als oefen- of fysiotherapeut patiënten met artrose behandelt en voldoet aan de voorwaarden.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap kent twee varianten: een aspirant-lidmaatschap en een volwaardig lidmaatschap. Als aspirant-lid wordt u opgenomen in de zorgzoeker van Artrosenet Midden-Holland en krijgt u de gelegenheid om binnen één jaar de kennis en/of werkervaring op te doen die vereist zijn voor een volwaardig lidmaatschap. Na één jaar vervalt uw aspirant-lidmaatschap automatisch. Wanneer u voldoet aan de eisen van een volwaardig lidmaatschap (en aan alle gestelde voorwaarden van Artrosenet Midden-Holland), registreert u zich opnieuw. Zo wordt de vakbekwaamheid van de zorgverleners binnen het specifieke werkveld van Artrosenet Midden-Holland gewaarborgd. 
 
U kunt zich niet meerdere keren aanmelden als aspirant-lid. Als het niet gelukt is om in een jaar te voldoen aan de eisen van volwaardig lid, wordt u als aspirant-lid verwijderd van de website. Als u later wel voldoet aan de eisen, wordt u weer op de website geplaatst.

Aanmelden

Om u te registreren, vult u het aanmeldingsformulier hieronder in. U ontvangt een bevestiging. Vervolgens wordt u gevraagd om bewijsvoering van uw scholing op te sturen. Ook krijgt u informatie over de wijze van betaling van de registratiekosten en contributie. Binnen vier weken na de beslissing van de commissie krijgt u bericht over uw verzoek tot registratie of herregistratie. Nadat u aan de financiële verplichtingen heeft voldaan, wordt u opgenomen in de zorgzoeker van Artrosenet Midden-Holland, met vermelding van uw status: aspirant-lid of volwaardig lid.

Kosten

De eenmalige registratiekosten voor opname in het register van Artrosenet Midden-Holland zijn  € 35,- incl. btw. Daarnaast brengt Artrosenet Midden-Holland een jaarlijkse contributie van € 100,- incl. btw in rekening voor het waarborgen van de continuïteit van het netwerk en voor vermelding in de zorgzoeker.

Vragen?

U kunt uw vragen stellen door een e-mail te sturen naar:

Marijke Esseboom

Aanmelden

Deel